Καλώς ήρθατε !!!
στο ιστολόγιο της Πολιτικής Κίνησης των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ της Ανατολικής Αττικής...


είμαστε εδώ για να προβάλλουμε τις βασικές αρχές των Οικολόγων Πράσινων, που είναι: η αειφορία, η κοινωνική δικαιοσύνη, η μη βία, η άμεση και συμμετοχική δημοκρατία, ο σεβασμός στην ποικιλότητα, η αποκέντρωση και η επικουρικότητα, η προστασία και αποκατάσταση των φυσικών οικοσυστημάτων, η ποιότητα ζωής, η ατομική και κοινωνική ευθύνη και η ισονομία.


Επικοινωνήστε με τους Οικολόγους Πράσινους Ανατολικής Αττικής : ecogreensanattikis@gmail.com



Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Τουρισμός και οικονομία τα βασικά θέματα στην επίσκεψη των Πράσινων βουλευτών
Σύσκεψη εργασίας με τους Οικολόγους Πράσινους την Κυριακή στις 3μμ
Σειρά επαφών με φορείς τη Δευτέρα

Η εκστρατεία αλληλεγγύης των Γερμανών Πράσινων για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς και η αναζήτηση τρόπων στήριξης της ελληνικής οικονομίας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της επίσκεψης των δύο Πράσινων βουλευτών που φθάνουν την Κυριακή στην Αθήνα. Πρόκειται για το Μάρκους Τρέσσελ και τη Βιόλα φον Κράμον, εκπροσώπους αντίστοιχα των Πράσινων στη Διαρκή Επιτροπή Τουρισμού της γερμανικής ομοσπονδιακής Βουλής, και στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων.
Το μεσημέρι της Κυριακής οι δύο βουλευτές θα έχουν σύσκεψη στα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων (πλατεία Ελευθερίας 14) και στις 3μμ θα κάνουν δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης.
Για τη Δευτέρα έχει προσδιοριστεί σειρά επαφών και συσκέψεων με κοινωνικούς φορείς, κυβερνητικούς παράγοντες, καθώς και με τον πρόεδρο της Βουλής.

Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου