Καλώς ήρθατε !!!
στο ιστολόγιο της Πολιτικής Κίνησης των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ της Ανατολικής Αττικής...


είμαστε εδώ για να προβάλλουμε τις βασικές αρχές των Οικολόγων Πράσινων, που είναι: η αειφορία, η κοινωνική δικαιοσύνη, η μη βία, η άμεση και συμμετοχική δημοκρατία, ο σεβασμός στην ποικιλότητα, η αποκέντρωση και η επικουρικότητα, η προστασία και αποκατάσταση των φυσικών οικοσυστημάτων, η ποιότητα ζωής, η ατομική και κοινωνική ευθύνη και η ισονομία.


Επικοινωνήστε με τους Οικολόγους Πράσινους Ανατολικής Αττικής : ecogreensanattikis@gmail.com



Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά του Ισραηλινού Απαρτχάιντ

Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά του Ισραηλινού Απαρτχάιντ



Οι Οικολόγοι Πράσινοι συμμετέχουμε στην Παγκόσμια Ημέρα Δράσης με μποϊκοτάζ κατά των Ισραηλινών προϊόντων, ζητώντας την Ακύρωση των Επενδύσεων στο Ισραήλ και απαιτώντας κυρώσεις κατά του Ισραηλινού Απαρτχάιντ απέναντι στους Παλαιστινίους.

Η μέρα αυτή είναι μια ελάχιστη συμβολή και αναγνώριση της παλαιστινιακής αντίστασης όταν η παράνομη απαλλοτρίωση της γης, ο αποικισμός, η κατοχή και το απαρτχάιντ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση από το κράτος του Ισραήλ. Η διεθνής εκστρατεία για Μποϊκοτάζ, Εκποίηση, και Κυρώσεις (BDS) εναντίον του απαρτχάιντ του Ισραήλ, έχει καταστεί ένα σημαντικό μέρος αυτής της αντίστασης.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης μας στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό, στηρίζουμε την κίνηση «Ένα πλοίο για τη Γάζα» που ως σκοπό έχει το σπάσιμο του θαλάσσιου αποκλεισμού σε συνεργασία με ακτιβιστές από πολλές χώρες.



Δε ζητάμε τίποτα παραπάνω από το νόμιμο και αυτονόητο: την εφαρμογή των αποφάσεων του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετάσχουν στις δράσεις που προγραμματίζονται στις 30/3 στις 18:00 το απόγευμα στην πλατεία Κοραή.





Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου