Καλώς ήρθατε !!!
στο ιστολόγιο της Πολιτικής Κίνησης των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ της Ανατολικής Αττικής...


είμαστε εδώ για να προβάλλουμε τις βασικές αρχές των Οικολόγων Πράσινων, που είναι: η αειφορία, η κοινωνική δικαιοσύνη, η μη βία, η άμεση και συμμετοχική δημοκρατία, ο σεβασμός στην ποικιλότητα, η αποκέντρωση και η επικουρικότητα, η προστασία και αποκατάσταση των φυσικών οικοσυστημάτων, η ποιότητα ζωής, η ατομική και κοινωνική ευθύνη και η ισονομία.


Επικοινωνήστε με τους Οικολόγους Πράσινους Ανατολικής Αττικής : ecogreensanattikis@gmail.com



Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ
Οι Οικολόγοι Πράσινοι συμμετέχουν σήμερα στις 7 μ.μ. στη συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ
Οι Οικολόγοι Πράσινοι δηλώνουμε την συμμετοχή μας στην παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα το απόγευμα στις 7 μ.μ. έξω από την ισραηλινή πρεσβεία (Κηφισίας και Κατεχάκη) εν όψει της συνάντησης των πλοίων της πρωτοβουλίας «Ένα Καράβι για τη Γάζα» με το ισραηλινό πολεμικό ναυτικό.
Καλούμε τα μέλη μας στη συγκέντρωση για να ενώσουμε τις φωνές μας μαζί με τους χιλιάδες πολίτες από όλον τον κόσμο ώστε τα πλοία να φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους προκειμένου να υπερασπισθούν το αυτονόητο των διεθνών νόμων και να ολοκληρωθεί η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας. Στο ταξίδι αυτό είμαστε όλοι συνεπιβάτες γιατί τα χαμόγελα των Παλαιστινίων αγοριών και κοριτσιών στη Γάζα θα ‘ναι η καλύτερη ανταμοιβή.
Η πολιορκία της Γάζας πρέπει να πάρει τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου