Καλώς ήρθατε !!!
στο ιστολόγιο της Πολιτικής Κίνησης των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ της Ανατολικής Αττικής...


είμαστε εδώ για να προβάλλουμε τις βασικές αρχές των Οικολόγων Πράσινων, που είναι: η αειφορία, η κοινωνική δικαιοσύνη, η μη βία, η άμεση και συμμετοχική δημοκρατία, ο σεβασμός στην ποικιλότητα, η αποκέντρωση και η επικουρικότητα, η προστασία και αποκατάσταση των φυσικών οικοσυστημάτων, η ποιότητα ζωής, η ατομική και κοινωνική ευθύνη και η ισονομία.


Επικοινωνήστε με τους Οικολόγους Πράσινους Ανατολικής Αττικής : ecogreensanattikis@gmail.com



Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Στην υποψηφιότητα του προέδρου της «Τεχνόπολης», Τάσου Τζήκα, για τον δήμο Θεσσαλονίκης κατέληξε η συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής μετά από πολύωρη συνεδρίαση εχθές το βράδυ.

Ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλοςδήλωσε: «Μετά από πολύμηνες διαδικασίες στο Διαπαραταξιακό, οι Θεσσαλονικείς έχουν μπροστά τους μια ενωτική εναλλακτική λύση. Με αίσθημα ευθύνης και με δηλωμένο το σεβασμό μας στο τελικό αποτέλεσμα, αποδείξαμε ότι η διαδεδομένη αντίληψη να καλούν οι υποψήφιοι σε συσπείρωση μόνο γύρω από τον εαυτό τους, μπορεί να αλλάξει.

Στις 7 Νοεμβρίου θα αποδείξουμε ότι και η Θεσσαλονίκη μπορεί να αλλάξει. Και αυτή η αλλαγή είναι πάνω από προσωπικές στρατηγικές και κομματικές σκοπιμότητες. Η οπισθοδρόμηση που είχε φέρει στην πόλη η αδιέξοδη, αδιαφανής και επικίνδυνη πολιτική των καθεστώτων Παπαγεωργόπουλου και Ψωμιάδη, επιτέλους έχει την απάντηση που πρέπει από τις ζωντανές δυνάμεις της πόλης. Αυτό είναι το μήνυμα που έχει φτάσει ήδη στα κόμματα. Ας στηρίξουν την επιλογή της συνεννόησης, που δίνει ελπίδα και έμπνευση στους πολίτες. Για να είναι η 8η Νοεμβρίου έναρξη μιας νέας εποχής για τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία.

Όλοι μαζί μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου