Καλώς ήρθατε !!!
στο ιστολόγιο της Πολιτικής Κίνησης των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ της Ανατολικής Αττικής...


είμαστε εδώ για να προβάλλουμε τις βασικές αρχές των Οικολόγων Πράσινων, που είναι: η αειφορία, η κοινωνική δικαιοσύνη, η μη βία, η άμεση και συμμετοχική δημοκρατία, ο σεβασμός στην ποικιλότητα, η αποκέντρωση και η επικουρικότητα, η προστασία και αποκατάσταση των φυσικών οικοσυστημάτων, η ποιότητα ζωής, η ατομική και κοινωνική ευθύνη και η ισονομία.


Επικοινωνήστε με τους Οικολόγους Πράσινους Ανατολικής Αττικής : ecogreensanattikis@gmail.com



Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Οι Οικολόγοι Πράσινοι Ανατολικής Αττικής συμμετείχαν ενεργά στη δενδροφύτευση που πραγματοποιήθηκε στις 16/11/09 στην Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας.


Σε συνεργασία ομάδων εθελοντών σχολείων και κατοίκων της περιοχής φυτεύτηκαν 450 πεύκα, ενώ στις τρείς δενδροφυτεύσεις που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες δυο εβδομάδες, φυτεύτηκαν συνολικά 14.000 φυτά- δενδράκια στην ευρύτερη περιοχή και σε σημεία των καμένων στις φωτιές του 2007.

Οικολόγοι Πράσινοι Ανατολικής Αττικής

2 σχόλια:

  1. 450 πευκα;;; εχει γινει τοσος ντορος για τα μεικτα δαση και την αναγκη να φυτευτουν μη κωνοφορα και πλατυφυλλα δεντρα κι εσεις επιμενετε να φυτευετε ...πευκα!
    Αλλα βεβαια, τα πευκα ειναι πολυ φτηνοτερα και δεν χρειαζονται φροντιδα οποτε μειωνεται αισθητα το κοστος για τους σπονσορες της ..."πρασινης" αναπτυξης.
    Παναπολατοκερδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε έχεις δίκιοο για τα μεικτά δάση, αλλά φαίνεται να ξεχνάς ότι ΚΑΙ η φύση διδάσκει.
    Και αν σκεφτείς ότι πριν τις πυρκαγιές υπήρχε σε αυτές τις περιοχές αυτοφυές πευκοδάσος, πιστεύω να κατανοήσεις ότι οι παλαιότεροι σπόνσορες (βροχή, έδαφος, ήλιος)δεν σκεφτόντουσαν τα χρήματα αλλά και πάλι πεύκα φύτευαν. Έλα μαζί μας την επόμενη φορά, στην επόμενη εθελοντική μας δράση, με τα δικά σου δέντρα. Καλοδεχούμενος θα είσαι.
    Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή