Καλώς ήρθατε !!!
στο ιστολόγιο της Πολιτικής Κίνησης των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ της Ανατολικής Αττικής...


είμαστε εδώ για να προβάλλουμε τις βασικές αρχές των Οικολόγων Πράσινων, που είναι: η αειφορία, η κοινωνική δικαιοσύνη, η μη βία, η άμεση και συμμετοχική δημοκρατία, ο σεβασμός στην ποικιλότητα, η αποκέντρωση και η επικουρικότητα, η προστασία και αποκατάσταση των φυσικών οικοσυστημάτων, η ποιότητα ζωής, η ατομική και κοινωνική ευθύνη και η ισονομία.


Επικοινωνήστε με τους Οικολόγους Πράσινους Ανατολικής Αττικής : ecogreensanattikis@gmail.com



Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΟΣΕ: ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΝΑΙ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΟΧΙ

ΟΣΕ: ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΝΑΙ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΟΧΙ
Συμβολική Εκδήλωση των Οικολόγων Πράσινων, με υπαίθρια συνέντευξη Τύπου
Τρίτη 20.7, 12 το μεσημέρι, έξω από το Υπ. Υποδομών (Χ.Τρικούπη & Αλεξάνδρας)

Συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας για το σχεδιαζόμενο ακρωτηριασμό του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας, και υπαίθρια συνέντευξη Τύπου οργανώνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι την Τρίτη 20 Ιουλίου (12 το μεσημέρι) έξω από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Χαριλάου Τρικούπη & Αλεξάνδρας).
Το γνωστό Μνημόνιο με την «τρόικα» προβλέπει ρητά κλείσιμο σιδηροδρομικών γραμμών. Οι Οικολόγοι Πράσινοι πιστεύουμε ότι ο δρόμος για την εξυγίανση του ΟΣΕ περνάει από την αναβάθμιση του σιδηροδρόμου και όχι από τον ακρωτηριασμό του. Από τις 19 Μαϊου έχουμε καταθέσει δημόσια την εναλλακτική μας πρόταση.
Στις 20 Ιουλίου συμπληρώνονται δύο ακριβώς μήνες από την επιστολή μας προς τον κ. Ρέππα για συνάντηση, προκειμένου να του παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας. Δεδομένου ότι δεν έχουμε πάρει μέχρι τώρα απάντηση, αποφασίσαμε να τον «ενοχλήσουμε» ξανά.
Στην υπαίθρια συνέντευξη τύπου θα παρουσιαστούν:
Η πρόταση των Οικολόγων Πράσινων, για εξυγίανση του ΟΣΕ χωρίς ακρωτηριασμό του.
Τα στοιχεία του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου για τους μύθους που συνοδεύουν το έλλειμμα του ΟΣΕ και για τη θέση ότι «το έλλειμμα είναι πρώτα πολιτικό και μετά οικονομικό».
Οι εξελίξεις που τρέχουν και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς η σχετική πρόβλεψη του Μνημονίου υπογράφεται (και) από την Κομισιόν.

Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου